Da vam može biti vi biste ponovili Srebrenicu

Za VOMINFO: Jelena Marković potpredśednica LP

Tužno je gledati kada jedan primitivac napada ambasadorku R. Česke. Time je pokazao koliko on prije svega cijeni prijateljske države Crne Gore, jer on takve države smatra svojim neprijateljima.
Čovjek koji pokazuje nepoštovanje prema sopstvenoj državi, izgovara neistine da su Duklja i Zeta bile srpske države. Za ovo bi u srećnoj zemlji bio već priveden i pokrenut protiv njega krivični postupak jer Duklja je prva crnogorska država formirana na Balkanu. Zeta je uspjela da povrati dio svoje kraljevine i Crna Gora se vjekovima borila da očuva svoju slobodu i u tome je uspjela, a tada Srbije nije ni bilo, pa onda o čemu vi Kneževiću pričate?
Servirate laži da bi se dodvorili gazdi. Srbija padom Smedereva 1459.g ne postoji sve do 1838. g. kad se pojavljuje kao dio autonomije u Osmanskom carstvu. O čemo onda govori ovaj potuđenik, zna toliko koliko i Karleuša, ali dobro zna da izmišlja.
Upozoravala sam Spajića da ne pravi Vladu sa vojvodom četničkim Mandićem i ovim primitivnim Kneževicem koji je pošao da se uvlači Vučiću… Strašno!
Evo Vam sad Spajiću vašeg Dalaj Lame!

Na ovakve persone ne vrijedi ulagati trud da im se odgovori kako zaslužuju ali uložila sam i taj napor što neko u tuđoj državi blati svoju državu i falsifikuje njenu istoriju i to je kulturni genocid za koji ćete odgovarati kad tad, a svi bi vi ponovili Srebrenicu kad bi vam moglo biti.

Podijeli:

Related posts

Leave a Comment