Dron nosio telefone za Rada Miloševića? 

Bez zvanične potvrde, ali i bez demanta informacije M portala. Osnovno državno tužilaštvo dalo nalog policiji da utvrdi sve okolnosti slučaja.

Mportal

Dron koji je 20. januara prizemljen kod zatvora u Spužu, prema pouzdanim informacijama do kojih je M portal došao, nosio je dva mobilna telefona namijenjena doskorašnjem direktoru Uprave prihoda i carina, Radu Miloševiću, koji se nalazi u istražnom zatvoru zbog sumnji da je organizator kriminalne grupe koja se bavila švercom cigareta. 

Zvanični izvori nijesu željeli da potvrde, ali ni da demantuju informaciju kojom M portal raspolaže. Kako tvrdi naš izvor, nakon što je dron prizemljen obavljeni su pretresi u Miloševićevoj i ćeliji pored njegove. Iz UIKS nam je potvrđeno da dvije ćelije tada jesu pretresane, ali nijesu željeli da preciziraju čije, te da su tom prlikom pronađena dva mobilna telefona. 

Prema tvrdnjama jednog od izvora M portala, dron je prizemljen nakon što je udario u spoljašnju jedinicu klime na ćeliji u kojoj se nalazi Goran Milašinović, pripadnik ozloglašene grupe “Pink Panter”. 

Na pitanja M portala o zvaničnoj istrazi o dronu u spuškom zatvoru, rukovodilac Osnovnog državnog tužulaštva Duško Milanović je odgovorio: 

“U vezi Vašeg pitanja, obavještavam da je povodom predmetnog događaja obaviješten dežurni tužilac, koji je dao obavezujuća uputstva i naloge službenicima Uprave policije, radi preduzimanja mjera i radnji neophodnih za utvrđivanje svih okolnosti slučaja”.

Podijeli:

Related posts

Leave a Comment