Evropa sad: Milatović kandidat za predśednika Crne Gore

Glavni odbor Pokreta Evropa sad jednoglasno je podržao kandidaturu Jakova Milatovića za predśedničke izbore, zakazane za 19. mart.

Odluka je donijeta pošto je Predśedništvo Pokreta uputilo prijedlog članovima Glavnog odbora koji su na vanrednoj śednici ocijenili da je ovo najbolja i najispravnija odluka, posebno imajući u vidu da je čovjek njegovih profesionalnih i ličnih osobina neko ko će na dostojanstven način upravljati Crnom Gorom u narednih pet godina.

Podśećamo, na lokalnin izborima održanim u oktobru Milatović je predvodio snage koje su nakon više decenija pobijedile DPS u glavnom gradu.

“U politiku sam ušao na poziv građana, i ośećao sam odgovornost da poslušam njihov glas koji je akumuliran i kroz organe partije. Siguran sam da ćemo okupiti snagu koja se pokazala kao nesalomiva, uprkos nepravdi koja je pokazala svu slabost sistema i običnog građanina kakav je i Milojko Spajić”, izjavio je Milatović.

Državna izborna komisija (DIK) jednoglasno je usvojila zaključak u kojem se navodi da Pokret „Evropa sad“, po pravosnažnosti rješenja kojim se odbija kandidatura Milojka Spajića, može predložiti novog kandidata za predśedničke izbore, kao i da birači koji su potpisom podržali Spajića mogu podržati drugog kandidata.

Analitika

Podijeli:

Related posts

Leave a Comment