Ko je i kako odgovoran za ratove 90ih godina ako ne srpska elita!?

Za VOMINFO Jelena Marković, potpredśednica Liberalne partije
Reagujem na iskaze nekih poslanika juče u Parlamentu i na iskaze četničkog vojvode Mandića, pa sad ponovo ukazujem na pokušaj prevare. Tačno je, bez obzira što je srpski narod bacao cvijeće na tenkove koji su 90ih kretali na Vukovar, smatram da nijedan narod nije genocidan i sa tim sam saglasna sa gospodinom poslanikom Ivanom Vukovićem, ali bih dodala, da taj genocid nije došao sam od sebe, već je kriva mračna ideologija i politika koju je sprovodila srpska politička elita i gurnuli nas u rat 90ih godina. Tada pored ostalih najveći ratni huškač bio sa tim sam saglasna sa gospodinom poslanikom Ivanom Vukovićem, ali bih dodala, da taj genocid nije došao sam od sebe, već je kriva mračna ideologija i politika koju je sprovodila srpska politička elita i gurnuli nas u rat 90ih godina. Tada pored ostalih najveći ratni huškač bio je sadašnji diktator u Srbiji Vučić. Zato se ova elita pokušava sakriti iza srpskog naroda proglašavajući ga genocidnim, a o tome sam već skretaka pažnju u nekoliko ranijih saopštenja.
I upravo ovi veliki Srbi pokušavaju da okrive sopstveni narod za genocid zarad svoje loše i zle politike i ideologije, jer se u Rezoluciji o genocidu u Srebrenici ne spominje, niti ima slova o Srbiji i srpskom narodu, to je naprosto prevara ovih koji na ovaj način žele da se sakriju iza sopstvenog naroda.. E pa neće moći!
Postavlja se onda pitanje ko je i kako odgovoran za ratove 90ih godina ako ne srpska elita!?
Ustajale žabokrečine, koje se ne pomjeraju iz fotelja, jedan od tvoraca i saucesnika zlocinačko-genocidne politike iz ‘90ih, koja je Evropi i Balkanu zadala toliko zla i nezapamćenih nepočinstava, sada ima obraza, da se javlja i da bilo štola prokomentariše što je vezano za najstrašniji zločin genocida u Evropi, poslije II svjetskog rata!
Klerofasisticka falanga hoće sa nama da dijeli posljedice tih zlodjela, hoće da Crnogorci budu saizvršioci njihovog bolesnog negiranja, onoga što je cijeli svijet vidio i osudio i zbog čega se i donosi ova Rezolucija, kao podsjetnik udruzenog ZLA, jednog sistema vladanja političkog i vojnog rukovodstva, koje sada u samo nešto izmjenjenom personalnom sastavu žele poznatim LAŽIMA , po koji zna koji put, da izvrće istorijske činjenice i očigledno ih boli što će taj genocid, inspirisan takvom politikom, morati da uđe u UDžBENIKE ISTINE, koji neće neće moći biti pisani obmanjivačkom terminologijom “srpskog sveta”!

Podijeli:

Related posts

Leave a Comment