Konatar u društvu Šarićevih saradnika (VIDEO)

Na veselju u društvu Ivice Šarića, bliskog rođaka i saradnika Darka i Duška Šarića, kao i Dejana Despotovića koji je takođe blizak Šarićev saradnik i odležao je šest i po godina zatvorske kazne zbog proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga

Poslanik i visoki funkcioner GP URA Miloš Konatar proveselio se preksinoć u društvu bliskih saradnika Darka Šarića, „pljevaljskog narko bossa“ osuđenog u Srbiji na 14 godina zatvora zbog šverca kokaina.

Konatar se vidi na snimcima na društvenim mrežama iz hotela „Mediteran“ u Bečićima, a u njegovom društvu su, između ostalih, i Ivica Šarić, blizak rođak i saradnik Darka i Duška Šarića, kao i Dejan Despotović, takođe blizak Šarićev saradnik koji je odležao šest ipo godina zatvorske kazne zbog proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga.

U videu koji objavljen na jednom od javnih instagram profila u prvim kadrovima se vide Šarić i Despotović, kao i Konatar koji sjedi nedaleko od njih. 

Ivica Šarić je ovlašćeno lice i izvršni direktor DOO za promet robe i usluga, eksport-import “SPENCER&HILL” Podgorica, firme čiji je osnivač košarkaš i predsjednik Košarkaškog saveza Crne Gore Nikola Peković, koji nikada nije krio prijateljske veze sa Šarićima. „SPENCER&HILL“ je firma-osnivač „Maestraltursa“, kompanije koja je vlasnik hotela „Mediteran“ i „Maestral“ u Bečićima.

Nedavno je Javno tužilaštvo za organizovani kriminal u Beogradu uputilo je zahtjev za trajno oduzimanje Šarićeve imovine, kojim je obuhvaćena i zapljena nekretnina koje se dovode u vezu i sa Pekovićem. Zahtjev tužilaštva predat je Višem sudu u Beogradu nakon pravosnažnosti presude kojom je Darko Šarić osuđen na 14 godina zatvora zbog šverca droge. Kako je za dnevni list „Dan“ potrđeno iz beogradskog suda u maju ove godine, tim zahtjevom je obuhvaćena upravo firma „Maestralturs“, u čijem se objektu veselio Konatar sa društvom, ali i nedavno pravio svadbeno veselje Aleksa Bečić, predsjednik Demokrata i Abazovićev koalicioni partner.

Konatar i njegova partija često optužuju političke konkurente za veze sa ljudima iz kriminalnog miljea, a predsjednik njegove partije URA i odlazeći premijer Dritan Abazović održao je danas sjednicu Vijeća za nacionalnu bezbjednost povodom pogrešno prenijetih poruka iz SKY ECC aplikacije. 

Mportal

Podijeli:

Related posts

Leave a Comment