Maloljetnica ključni svjedok u slučaju ubistva crnogorskog Eskobara, glavnog finansijera izbora u Nikšiću, tj. ujaka Marka Kovačevića

Srpska policija intenzivno radi na slučaju ubistva Ranka Radoševića, poznatoga i kao “nikšićki Eskobar”, ubijenoga u četvrtak na benzinskoj pumpi u Rušnju kod Beograda.

U skrovištu na Novom Beogradu u subotu je policija uhapsila dvojicu muškaraca Stefana Z. (28) i Luku V. (26) koji se dovode u vezu s Radoševićevim ubojstvom. Stefan i Luka će se saslušani danas na Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Maloljetnici koja je bila u društvu osumnjičenih određen je pritvor u trajanju do 30 dana. Viši sud joj je odredio pritvor zbog kaznenog djela Teško ubistvo u sazvršiteljstvu i Nedozvoljena proizvodnja, držanje, i promet oružja i eksplozivnih materija, piše Telegraf..

Tinejdžerka ima 17 godina, a u subotu je saslušana u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu u Odjeljenju za maloljetnike jer postoji sumnja da je pomagala oko likvidacije i da je znala što se sve planira.

“Ona je saslušana u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu u Odjeljenju za maloljetnike. Njen iskaz će biti ključan za ovo ubistvo. Dakle, ona je, ukoliko se dokažu sumnje, bila upućena u to kako se planirao zločin, koliko dugo, kako su našli stan, oružje… i na kraju ono ključno, ko je naručilac ubistva. Prema saznanjima iz istrage, njih su angažovali ‘kavčani‘, a ubijeni Radošević bio je pripadnik ‘škaljarskog‘ klana”, rekao je sagovornik iz istrage ovoga slučaja za Telegraf, prenosi Hercegovina.info.

Ako se policijske pretpostavke pokažu tačnima, ovo bi bio nastavak dugotrajnog, krvavog obračuna dva klanova.

Podijeli:

Related posts

Leave a Comment