Markovićka upozorava Spajića

Za VOMINFO Jelena Marković potpredśednica LP

Upozoravam Milojka Spajića da ne ponavlja ono što je Dritan Abazović uradio potpisivanjem TU i time spriječio veliku priliku da Crna Gora uđe po skraćenom postupku u EU. Sigurno da će doći vrijeme da će Dritan Abazović za ovaj sramni čin da odgovara, jer je predao svu crnogorsku kulturnu i sarkalnu baštinu tuđoj Crkvi Srbije tj. Srbiji. Time je dao prednost Crkvi Srbije ispred prilike da Crna Gora uđe u EU.
Sad ste Spajiću u sličnoj situaciji i da želite iskoristili bi priliku odmah da CG uđe u EU, ali Vi pravite namjerno veliku grešku kako bi taj proces opstruirali i ustvari spriječili da CG uđe u EU.
U prilog tome evo vam predsjednika Srbije Vučića koji odgovara na istu tu temu na pitanje urednika FACE TV: ,,Da li je bilo genocida u Jasenovcu?”, odgovara: ,,Ja predsjednik države ako bi donio takav zaključak znam da bi to značilo narednih 100 godina loš odnos sa hrvatima. Kao šef države moram da vodim računa o interesima regije i Srbije”.
E vidite li sada Spajiću đe nas vodite po nagovoru ovog čovjeka koji namjerno želi ovim vašim postupkom da blokira da CG uđe u EU, kako i reče prije nekoliko u Kotoru da CG neće ući prva u EU.
Spajiću, Vi Vučiću služite kao alatka za takav naum.
Predsjedniče vlade upozoravam Vas da treba odmah povući Rezoluciju o Jasenovcu iz skupštinske procedure jer će to imati nesagledive posljedice po CG i sve nas i našu budućnost.Ne dozvolite da Vas prevarne igre Vučića svrstaju u izdajnika vitalnih interesa CG. Jer ovim postupkom se miješate direktno u unutrašnje stvari nama susjedne prijateljske države, a pritom članice EU. Da li Vi svatate šta radite? Činite to što nije htjela uraditi Srbija i predsjednik Srbije Vama je to servira. Budite iznad njega koji Vas tako otvoreno vrijeđa i povucite ovu Rezoluciju o Jasenovcu.
Ukoliko ne uradite to predlažem da opozicija prije usvajanja ove rezolucije o Jasenovcu treba da zatraži izjašnjenja svih poslanika tako što će zatražiti da odgovore na pitanje: ,,DA LI PRIZNAJU GENOCID U SREBRENICI?” i NA TO PITANjE POTREBNO JE DA SE POJEDINAČNO IZJASNE.
Ne budu li tako uradili OPOZICIJA bi trebala napuštiti parlament i pozvati građane na protest ispred Skupštine!!!

Podijeli:

Related posts

Leave a Comment