Mi bravi, vi bravi, oni… ?!

Pobjeda prenosi da je kralj kriptovaluta” Do Kvon i njegov saradnik Čan Jun Han tokom saslušanja u Osnovnom državnom tužilaštvu odustali su od dodatnih provjera pasoša Kostarike uz pomoć kojih su htjeli da izađu iz Crne Gore 23. marta navodeći da vjeruju aktima Interpola da se radi o lažnim ispravama.

Oni su pojasnili da su te pasoše dobili preko agencije u Singapuru, da su uz tu dokumentaciju putovali po svijetu, te da iz tog razloga nijesu sumnjali u njihovu autentičnost.

Nakon što su tužilac i odbrana iznijeli završne riječi, sutkinja Ivana Becić je izricanje presude zakazala za 19. jun.

“Kralj kriptovaluta“ Kvon Do Huing stigao je u Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici jutros oko devet sati na njegovo prvo saslušanje.

Dok je Mportal objavio da je Kurti pośetio južnokoreskog kontroverznog biznismena dva puta, kad su kamere spiškog zatvora pod objašnjenim okolnostima prestajale s radom oba puta i još nekoliko prilikom drugih pośeta ovom zatvoreniku.

Kako će se okončati afera kriptomilijardera kojeg potražuje matična država zavisi od trgovine Abazovića, predśednika Vlade u rekordnom tehničkom mandatu (u daljim tekstovima UCJENJIVAČA) i Spajića jedinog mogućeg budućeg Premijera (u daljim tekstovima UCIJENJENOG).

Podijeli:

Related posts

Leave a Comment