MILATOVIĆ BRUTALNO PREKOPIRAO LIDERA NSD: ’’Sve mu je džaba, Raju krompir mnogo bolje stoji’’

Momiru Milatoviću je ipak sve uzalud jer nikad neće postići dozu iskrene, ruralne sklonosti ka poljoprivrednom pregalaštvu koju u sebi prirodno nosi velikosrpski politički podvižnik Andrija Mandić

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović, u javnosti poznat pod brkatim nadimkom Momir, pofalio se u neđelju da je brao povrće iz svoje ”male bašte na selu”.

U želji da ukaže kako je zemljoradnja u suštini njegov najveći domet kada su u pitanju stručni kapaciteti, poručio je da je razvoj poljoprivrede nasušna potreba Crne Gore.

“Razonoda i potreba. Povratak prirodi. Razvoj poljoprivrede i sela je nasušna potreba Crne Gore i ako ne možda naš najveći, a onda sigurno najljepši, razvojni potencijal. Predsjednik – poljoprivrednik”, naveo je Milatović na Tviteru.


Međutim, nakon objavljivanja ovog tvita, javile su se sumnje da je Milatovićev ’’poljoprivredni zanos’’ samo blijeda kopija napora koje je uložio njegov protivkandidat na predsjedničkim izborima Andrija Rajo Madnić kada je snimio spot o krompiru.

Iz udruženja za prepoznavanje demagogije i političkog foliranja MEGAEKSKLUZIVNO su za Portal Aktuelno ocijenili da su zemljoradnički napori daleko autentičniji kod Mandića nego što je to slučaj sa Milatovićem.

Momire sram te bilo! Ovakvog si čovjeka našao da potkradaš!

’’U predizbornom spotu Andrije Mandića jasno je prepoznatiljiva ta domaćinska crta i sklonost ka ruralnom i poljoprivredi. Za razliku od Mandića više je nego očigledno da se kod Milatovića radi o demagoškom triku kojem su pribjegavali mnogi velikosrpski populisti da bi stekli jeftine političke poene’’, rekli su za Portal Aktuelno stručnjaci iz Centra za prepoznavanje političke demagogije.


Kako su kazali, Milatović je brutalno pokrao Mandića u njegovom poduhvatu prikupljanja naklonosti biračkog tijela kroz autoruralizaciju.

Momiru Milatoviću je ipak sve uzalud jer nikad neće postići dozu iskrene, ruralne sklonosti ka poljoprivrednom pregalaštvu koju u sebi prirodno nosi velikosrpski politički podvižnik Andrija Mandić.

Kako je prokomentarisao jedan od redovnih čitalaca Portala Aktuelno – ”Momiru je sve džaba, Raju krompir mnogo bolje stoji”.

Aktuelno – Satira

Podijeli:

Related posts

Leave a Comment