Milivoje Katnić umire a Ombudsman se češlja

Za VOMINFO: Jelena Marković, Potpredśednica Liberalne partije

uče je naš vrli Ombudsman, poslije duge šutnje, izašao da se opravda pred vlašću da nije on lično posjetio Katnića, nego “onaj koji obrađuje predmet”. Aferim Ombudsmane!
Ta informacija je od “vitalne” važnosti za javnost u ovom trenutku, a posebno za građanina Katnića na samrtnom času, koji se nije obratio “obrađivaču” nego Vama lično. Tako da Vaše “obećanje” , “ako g- din Katnić bude izrazio želju da vidi mene lično, i to će se desiti” djeluje otužno. Prava suština i prevod Vaše izjave je : “Nisam išao ja da ga obiđem, ali ako budem morao, moraću (#129335#), što ću.”
G- dine Bjekoviću, u ovom teškom času, javnost interesuje, šta ste tačno Vi uradili za građanina, kojemu se tako flagrantno krše ljudska prava?
Ne obmanjujte javnost da ne možete da govorite zbog povjerljivosti postupka. Zakon garantuje povjerljivost postupka podnosiocu pritužbe, ALI SAMO AKO ON/ONA TO ZATRAŽI!!!
Čovjek Vam se javno obratio – APELOVAO JE NA VAS, piše javna pisma…iznosi u javnost svoja najintimnija razmišljanja, osjećanja… sigurno nije tražio povjerljivost Vašeg postupanja.
Šta to u stvari Vi krijete od javnosti Ombudsmane???
I još nešto, LP tj. JA LIČNO Vas ne prozivam politički, nego Vas poziva da radite svoj posao i štitite ljudska prava građana od nepočinstava organa javne vlasti.
A šta Vi, ustvari radite?
VI DJELUJETE POLITIČKI!!!
E to je degutantno, “uvaženi” “Ombudsmane”.
Vaše nepostupanje u ovom slučaju na pravi način, povećava Vašu odgovornost.
Desi li se ne daj Bože što ni jedan normalan čovjek ne želi, znajte nećete biti izostavljeni jer ste saučesnik u nehumanom, neljudskom postupanju prema čovjeku čiji život visi o koncu, zaštitniče ne ljudskih prava nego vlasti!
I što vas dodatno karakteriše i ljudski i profesionalno, svih vlasti samo da su vlast, a Vi na funkciji.

Podijeli:

Related posts

Leave a Comment