Ne mobingu! Ne diskriminaciji u RTCG!

Protest!!!

U subotu, 04.02.2023. sa početkom u 12 časova, ispred predstavništva Direktorata za medije CG, grupa građana Podgorice, pridružiće se protestu kojim se traži prestanak ,politike’ mobinga i diskriminacije novinara i novinarki, kao i širenja straha i prijetnji svima onima koji pokazuju svoje neslaganje za postupanjem menadžmenta javnog servisa RTCG.

Ovim putem zahtjevamo javnu osudu ovakvih ponašanja od strane menadžmenta RTCG, kao i javno izvinjenje kako novinarima koji su doživjeli diskriminaciju tako i građanima koji su se spontano okupili prošle subote da iskazu svoj otpor i neslaganje sa kršenjem osnovnih ljudskih prava, a ubrzo su od strane direktora RTCG nazvani ,izmanipulisanom grupom’.
Najbolje bi ipak sam Raonić, da jeste bio aktivan član društva, razumio što je to građanski otpor. Pošto je sada više nego jasno da igra političke igre, zahtjevamo njegovu ostavku kao i ostavku menadžmenta javnog servisa RTCG.

Okupljanje će biti mirno i svaki vid drugacijega ponašanja smatraćemo namjernim ometanjem ovoga iskrenog procesa pobune zbog kršenja ključnih ljudskih prava.

Podijeli:

Related posts

Leave a Comment