Nikolić: Počele unutarstranačke konsultacije o kandidatu za predsjedničke izbore

Portparol Demokratske partije socijalista (DPS) Miloš Nikolić kazao je Pobjedi da su počeli sa procesom unutarstranačkih konsultacija na svim nivoima o kandidatu na predstojećim predsjedničkim izborima.
Riječ je, kako je rekao, o složenom i dugotrajnom procesu koji podrazumijeva konsultovanje kompletne partijske baze nakon čega će predsjedništvo i Glavni odbor donijeti konačnu odluku.
“Ipak, ono u šta smo sigurni jeste da je građanima dosta nestabilnosti i turbulencija koje se dešavaju nakon 30. avgusta, a koje su posljedica neodgovornosti i nekompetentnosti od strane partija koje su formirale Vladu Zdravka Krivokapića. Crna Gora je danas na rubu potpunog institucionalnog kolapsa, kako je rekao i visoki zvaničnik Stejt departmenta, a uveliko se mogu čuti i izjave evropskih dužnosnika o blokadi pregovora”, istakao je Nikolić.
Ocijenio je i da vrijeme promjena dolazi.
“I potpuno smo uvjereni da ko god bude kandidat Demokratske partije socijalista ili suverenističkog bloka u cjelini – će biti pobjednik predstojećih izbora, što će ujedno značiti i povratak stabilnosti i brze parlamentarne izbore na kojima će suverenistički blok ponovo preuzeti odgovornost za vođenje”, zaključio je Nikolić.

Podijeli:

Related posts

Leave a Comment