Oni koji posrću i klecaju, sami će pasti jednoga dana

Jučerašnja konvencija predśedničkog kandidata Jakova Milatovića na Cetinju protekla je uz otvoreno negodovanje građanskih aktivista koji su pištaljkama i uzvicima „uaa“, „izdaja“, „jadove“, kao i istaknutim transparentima poručili da licitiranje sa životima desetak Crnogoraca iz „var sobe“ koje je hladnokrvno želio da žrtvuje na dan ustoličenja popa tuđe crkve i države 5. septembra 2021.godine ima svoju građansku reakciju.

Ishitreno oglašavanje političara i političkih stranaka koji su slušajući ogluške i prve video-zapise požurili da osude tobožnji „napad“ na Milatovića, demantovani su novim video-materijalima na kojima se jasno vidi trenutak kada čovjek iz Milatovićevog obezbijeđenja nespretno posrće i spotakavši se vuče sa sobom svoga štićenika. No, kao što to obično i biva u svim mržnjom zatrovanim medijskim spekulacijama zamjena teza se namjerno plasira kako bi se prikrilo krivično djelo „neovlašćeno nošenje oružja“ od strane Milatovićevog partijskog kolege, Andreja Milovića.

Nova maskota obezglavljene Crkve Srbije, nakon „puštanja niz vodu“ Zdravka Krivokapića, Alekse Bečića, Andrije Mandića, pajac Jakov Milatović je, saznali smo, dobio pola miliona eura u kešu i na ruke od sramotnog Milorada Dodika, za čem postoje svjedoci i dokazi, spremni da svjedoče i ostave ljudski doprinos aktuelnim dešavanjima i tako ostanu čisti pred ljudima, potomstvom i istorijom.

Pitamo Tužilaštvo, MUP, ako imaju vremena:

  1. Da li je Andrej Milović ovlašćen da nosi oružje, javno ga pokazuje i dovodi javni red i zivote ljudi u rizik?
  2. Odakle Zoran Ljiljanić u pratnji zvaničnog predśedničkog kandidata i da li je on poslat namjenski na Cetinje da provocira i sa kojim konačnim ciljem?

Belveder nije pao i neće nikada. Oni koji su sramnim izjavama i zvijerskim činjenjima targetirali i trovali Crnogorce i Crnogorke počinju sami da posrću i klecaju dok pred pravosudnim organima ne padnu na ispitu krivične odgovornosti i budu procesuirani na izdržavanje zatvorskih kazni. Montenegro International   

Podijeli:

Related posts

Leave a Comment