Osta Bujo u male

Uprkos svim pritiscima, obećanjima i pozivanja na tajne dogovore sa vrhom PES-a, Državna izborna komisija je prihvatila prigovor cetinjskog odbora DPS-a i onemogućila nasilno ponavaljanje izbora na nekoliko izbornih mjesta. Posebno je zaboljelo da na biračkom mjestu OŠ LPO na Cetinju neće biti ponovnog glasanja, a predstavljalo je ključnu tačku za dobijanje neophodnih 300 i kusur glasova s kojima bi masakrirani SDP bio vraćen u poslaničke klupe i Bujo dobio njavjerovatnije ministarsko mjesto.

Očekivalo se da će se okriviti Oskar Huter, predśednik cetinjskih depeesovaca, njegova familija i bliski prijatelji, partijski i oni koji nijesu vezani za DPS, ali da će baš tako da se nasrne i da se pokuša ubijediti narod da je 363 glasa isto što i 362, čime su, između ostalog, namjeravali da obamnu DIK pošto su “obamnuli” OIK, je ispod nivoa ljudskosti a i zakona.

Njegovom koprcanju se još koji dan neće moći stati na kraj, jer cirkuski stateri aplaudiraju histeričnom gubitniku preglasno pa skreću pažnju s istine… a istina se ne može kriti dugo, kao ni mjesec, ni sunce … kako reče Buda.

Već članstvo okreće glavu na drugu bandu, dok oni najhrabriji reaguju:

Poslije rezultata na parlamentarnim izborima, posebno poslije reakcija čelnika SDP-a, otvara se mogućnost prijevremenih izbora na Cetinju… Jesen bi mogla biti interesatna u Prijestonici.

pročitaj još:

Podijeli:

Related posts

Leave a Comment