PLAN SVETOSAVSKE OKUPACIJE GLAVNOG GRADA: Takozvana SPC reketira ”oslobodioce”, planira gradnju sedam novih operativnih baza u Podgorici!

Svetosavska sekta podnijela je Skupštini Glavnog grada nekoliko sugestija za izmjenu i dopunu urbanističkog plana Podgorice, čija je izrada u toku. Svi prijedlozi su usvojeni i u narednom periodu trebalo bi da u Podgorici bude podignuto sedam takozvanih vjerskih objekata, što je kodno ime za operativne baze ove organizacije. Na taj način takozvana SPC ”oslobodiocima” naplaćuje pobjedu na izborima 30. avgusta 2020. godine.

Takozvana Srpska pravoslavna crkva (SPC) poznatija kao svetosavska sekta (SS), ”oslobodiocima” koje je dovela na vlast, veoma skupo će naplatiti izbornu pobjedu.

Nakon što je delegacija crnogorske filijale svetosavske sekte (SS) takozvane Mitropolije crnogorsko-primorske (MCP), na čelu sa nedostojnim operativcem Jovanom Mićovićem, alijas Joanikijem, nedavno posjetila Glavni grad, i susrela se sa prekaljenom podvižnicom velikosrpske, svetosavske politike na čelu SO Podgorica Jelenom Borovinić Bojović, naplata je, kako smo najavili, već počela!

Crkva Srbije podnijela je Skupštini Glavnog grada nekoliko ”sugestija” za izmjenu i dopunu urbanističkog plana Podgorice, čija je izrada u toku. Prema saznanjima Antene M svi prijedlozi usvojeni su i u narednom periodu trebalo bi da u Podgorici bude podignuto sedam vjerskih objekata, što je kodno ime za operativne baze ove organizacije.

Antena M prenosi da se u naselju City kvart, prema tim prijedlozima, planira izgradnja hrama.

S obzirom na to da su izmjene i dopune urbanističkog plana u toku, Crkva Srbije uputila je podatke, prijedloge i sugestije za 10 lokacija koje su, kako navode, od interesa za njih.

Njihovi prijedlozi lokacija i objekata su izgradnja spomen kapele stradalim od bombardovanja Podgorice na groblju kod Crkve Svetog Đorđa, Crkva Svetog Vasilija Ostroškog na Koniku, Parohijski dom u Donjoj Gorici (ucrtati spratni objekat od 200 kvadrata u osnovi).

Pored toga, među prijedlozima se nalazi i Parohijski dom u Donjim Kokotima (ucrtati spratni objekat od 150 kvadrata u osnovi), Saborni hram i Parohijski dom – Cerovice, kao i u Tološima, na lokalitetu Crkvina.

Takođe podnijet je prijedlog za izgradnju hrama u naselju City kvart, saborni hram u Doljanima kao i na lokaciji južno od stadiona Kom, prema HDL Laković kao i na lokaciji u Zagoriču.

Jasno je da se ovdje radi o brutalnoj okupaciji od strane takozvane SS, koja beskrupulozno reketira teokratsku vlast koja je instalirana nakon 30. avgusta 2020. godine.

Aktuelno

Podijeli:

Related posts

Leave a Comment