Pripadnici horoskopskog znaka koji će uspjeti po svaku cijenu

Vi nijeste slaba žena koja se prepušta da je nose talasi sudbine. Vaša vitalnost, vaša volja, vaš autoritet – omogućavaju vam da uđete u kategoriju onih žena koje dominiraju, koje ne dozvoljavaju da budu pobijeđene.
Vi volite akciju i kretanje. U to unosite svu svoju energiju. Teško vam je da ostanete na jednom mjestu, da sanjarite i ništa ne radite. Ne podnosite lijenost, čak ni kad ste na godišnjem odmoru.
Prepreke vas ne obeshrabruju, već, naprotiv, stimulišu da pobijedite.
Ponos, a često i sujeta, imaju veliku ulogu u postizanju uspjeha po svaku cijenu. U svojim poduhvatima nijeste samo dinamični, odlučni i smjeli: vi imate odličan smisao za organizaciju. Predostrožni ste i ništa ne prepuštate slučaju. Imate suviše visoko mišljenje o sebi da biste se zadovoljili trenutnim stanjem.
U odnosu prema drugima poštujete izvjesna pravila ponašanja. Kad upoznate nova lica, trudite se da prema njima budete ljubazni, srdačni. Ako je riječ o prijateljima, učinićete čak i više od onoga što je u vašoj moći.
„Mlaka” ili nedefinisana osjećanja dovode vas do očaja. Vaš karakter se teško prilagođava ljudima koji su uzdržani i „mlaki“.
Suviše ste otvorena priroda da biste mogli da podnesete lukavost i podmuklost. Kad imate nekom nešto da kažete, to činite potpuno otvoreno. Kada vam se nešto ne sviđa, to odmah pokažete. Zato ne trpite ljude koji sjede na dvije stolice, koji su neodlučni, kolebljivi.
Vjerujete da svi ljudi mogu da budu otvoreni kao vi, a kad se uvjerite da nijesu, gorko ste razočarani, iako to nikom ne pokazujete.
Mada ste iskreni, ponekad volite da se šalite, da se prikazujete onakvom kakvi u stvari niste. Svoje male brige činite velikim da biste privukli pažnju drugih.
Kod vas postoji još jedna kontradiktornost. Velikodušni ste i srećni kad drugome možete da pričinite radost. Međutim, ponekad ste egoista i prije nego što pomislite na drugog, vi pomislite na sebe.
Najveća vrlina koju posjedujete jeste vjernost. Vi ste duboko privrženi osobama koje su zadobile vaše prijateljstvo. Ta odanost odolijeva i vremenu i iskušenjima. Potrebno je da vas neko ozbiljno prevari pa da o njemu promijenite mišljenje. Ponekad, iako ste svjesni da vam je neko učinio nešto nažao, ostajete slijepi da ne biste bili razočarani.
Imate čvrst karakter. Zato ne podnosite da neko na vas utiče. U odnosima sa ljudima ne trpite prenemaganja, izvještačenost.
Vi ste Lav, odnosno Lavica (od 24. jula do 23. avgusta).

Podijeli:

Related posts

Leave a Comment