Radulović: Milatoviću, hoćeš da budeš predsjednik Crne Gore, a nijesi dobrodošao u pola gradova

Od svih kandidata za predsjednika Crne Gore, jedino Jakov Milatović nije htio da se kandiduje, nego je morao. Meni ga je žao, saopštio je predsjednički kandidat, influenser Jovan Radulović Jodžir.

Radulović se osvrnuo na događaj sa Cetinja od 10. marta kada je predsjednički kandidat Jakov Milatović napadnut uoči predizborne konvencije u tom gradu.

“Zakači se sa Milojkom, što ću, moram. I onda – kakav bre Đukanović, kakav Mandić, kakav Bečić, sve ću da ih pobijedim. I dođe na Cetinje i op ručna. Što se ne protestuje na Cetinje kad Jodžir dolazi, nego me izgrle i izljube. Što se ne protestuje u Nikšić kad Jodžir dolazi, nego me isto izgrle, izljube, u svaki grad. Hoćeš da budeš predsjednik Crne Gore, a nijesi dobrodošao u pola gradova. Ne ide, mićo”, kazao je Radulović.

Radulović je ukazao i da nije čuo da je Milatović negdje demantovao da je izgovorio “što je to da pogine 10 Crnogoraca”.

“Ne ide da izgovoriš – ‘što je to da pogine 10 Crnogoraca’. Ja to nisam čuo, mada nisam bio u politici, pa me toliko možda nije interesovalo. Ali isto tako, iako nisam bio u politici, nisam čuo da je on to demantovao neđe. A isto tako sam čuo da je rekao jedan ministar jedne prilike da je Jakov to jutro kada se činio kastig na Cetinje rekao – što je to da pogine 10 Crnogoraca. I očekuješ da si dobrodošao i da budeš predsjednik Crne Gore”, kazao je on.

Poručuje i da će pobijediti na izborima 19. marta i “postati predsjednik”.

“No, što zna jedan Jodži koji priča viceve, što zna jedan Jodži nije bio nikad u politiku… Jodži zna samo jedno. Jodži će pobijedit i postati predsjednik Crne Gore”, poručio je influenser Jodžir.

CDM

Podijeli:

Related posts

Leave a Comment