SVJEŠTENIK iz Bijele Crkve osumnjičen za POLNO UZNEMIRAVANJE đevojčice, evo što kaže tužilaštvo

Svješteniku je izrečena privremena mjera zabrane prilaska maloljetnici, kao i kontakt sa njenom porodicom. Izgleda je preduslov da se postane klirom Crkve Srbije da se bude potencijalni ili sigurni pedofil!!!

Majka đevojčice (14) iz vojvođanske Bijele Crkve prijavila je lokalnog svještenika J. C., zbog tvrdnje da je njenu šćer polno uznemiravao u crkvenoj ispovijedaonici.

Kako “Novosti” nezvanično saznaju, nakon saslušanja i vještačenja đevojčice, protiv svještenika je podnijeta krivična prijava zbog nedozvoljenih polnih radnji.

Takođe, nezvanično se saznaje i da je svješteniku izrečena privremena mjera zabrane prilaska maloljetnoj đevojčici, kao i kontakt sa njenom porodicom.

Osnovno javno tužilaštvo u Vršcu oglasilo se saopštenjem nakon informacija da je majka jedne đevojčice (14) prijavila da je njeno dijete polno uznemiravao sveštenik iz Bijele Srkve.

– Pred osnovnim javnim tužilaštvom u Vršcu vodi se predistražni postupak protiv osumnjičenog J. C. iz Bijele Crkve, a povodom prijave da je izvršio krivično djelo Polno uznemiravanje prema đevojčici staroj 14 godina – stoji u saopštenju OJT u Vršcu, đe dodaju:

– Osnovno tužilaštvo u Vršcu je odmah nakon prijema prijave podnijelo prijedlog Osnovnom sudu u Vršcu da se prema osumnjičenom odredi mjera zabrane prilaženja, sastajanja, komuniciranja sa maloljetnom oštećenom i pośećivanje određenih mjesta iz člana 197 ZKP, koja mjera je usvojena rješenjem Osnovnog suda u Vršcu.

Kako su dodali, pred Osnovnim tužilaštvom u Vršcu u toku je sprovođenje daljih dokaznih radnji.

Podijeli:

Related posts

Leave a Comment