VIDEO Pogledajte otpjevanu kartu Srpskog svijeta, sve sa iz litija CG

Na društvenim mrežama pojavio se snimak nepoznate umjetnice koja, na otvaranju EP u boksu za žene, poje o Srpskom svetu. Po obrascu trebaju nam… neznana junakinja ceremonije otvaranja nabraja djelove teritorije koji su potrebni za sreću domaćina šampionata.
Iz litija Crna Gora visoko je kotirana, odmah iza Kosova i braće preko Drine. Nije loše plasiran ni Njegoš, kao ni Ostrog- sredina tabele, što bi se reklo. Vjerovatno je još neki komad naše drzave u donjem dijelu ljestvice ali… nek utvrdi to neko sa otpornijim stomakom.
Norme međunarodnig prava i diplomatski uzusi sad obavezuju ministra Filipa Ivanovića da izriba ambasadora Srbije Rodića, koji je a je stigao u Crnu Goru najavio da su granice relativna stvar. Pošto šef naše diplomatije uradi svoj dio posla, a ne treba sumnjati da hoće, očekujemo rezolutne poruke Predsjednika i Premijera, u kojima se vrhu susjedne države poručuje da je suverenitet i teritorijalni integritet Crne Gore za njih svetinja…
I da će se naljutiti ako Vučić nastavi da ovako provocira, ponižava i preparira CG za SS.

Molim vas, znam da je ovo mučno slušati ali pogledajte do kraja. Poslušajte ovu pjesmu. Radi se o ceremoniji otvaranja evropskog prvenstva u boksu (Opening Ceremony | EUBC Men's & Women's European Boxing Championships | Belgrade 2024)

Ovo su nacisti! Ne postoji druga definicija! pic.twitter.com/ywl7jubKU5
— O'Brien (#127474#)(#127466#)(#127482#)(#127462#) (@zabranjen2021) April 22, 2024

Podijeli:

Related posts

Leave a Comment