Mandić i Knežević pozivaju na Vidovdanski sabor: Plaćeni svi troškovi kombi prevoza!

Nekadašnji lider propalog DF-a Andrija Mandić i i jedva politički preživjeli Milan Knežević pozivaju sve Srbe iz Crne Gore da se okupe ispred zgrade predśednika Milatovića odakle će se kombijem krenuti za Gračanicu sljedećeg 28.06. u 05:30. Obezbijeđeni su sendviči za sve putnike.
Naime, Crkva Srbije, Eparhija raško-prizrenska, se oglasila da Vidovdanski parastos koji je tradicionalno bio služen pred spomenikom kosovskim junacima na Gazimestanu, ove godine će biti održan u manastiru Gračanici nakon liturgije.

„Smatramo da je ovakva odluka jedino odgovorno rješenje u situaciji u kojoj, mi i srpski narod u cjelini, nemamo elementarno povjerenje da bezbjednost i normalne uslove za održavanje parastosa na Gazimestanu trenutno može da obezbijedi kosovska policija“, navodi se u saopštenju.

Eparhija raško-prizrenska saopštila je da će od Kfora zatražiti dodatnu zaštitu tokom okupljanja na Vidovdan, i istakla da odluka o služenju parastosa u Gračanici umesto na Gazimestanu, prvi put od 1999, pokazuje ozbiljnost situacije i njihovo nepovjerenje u institucije u Prištini.

Podijeli:

Related posts

One Thought to “Mandić i Knežević pozivaju na Vidovdanski sabor: Plaćeni svi troškovi kombi prevoza!”

  1. boboz

    R.Mandić i M.Knežević su zli duh srpskog naroda u Crnoj Gori i i Srbiji. Od kada, a bogomi je to počelo jako davno, parzitare političkom scenom Crne Gore, neprekidno izaizvaju nesreće i patnje SRPSKOG NARODA CRNE GORE I SRBIJE, a sve prodajući za velike novce SVOJU OGROMNU BRIGU I NAPORE ZA SPAS SRPSTVA. Uspjeli su u svom GADNOM naumu. Srbiju su SROLJALI, CRNU GORU I NJENE NARODE DOVELI DO PROPASTI! SMIRITI SE NEĆE DOK NJIHOVU GLUPU NEZAJAŽLIVOST PONOVO NE PLATI ŽIVOTIMA I BIJEDOM OGROMNI BROJ GRAĐANA SRBIJE, BiH, kOSOVA I MAKEDONIJE!

Leave a Comment