Čelanović: Škole ne počinju jer nema grijanja

Kakve režiserske i gumačke sposobnosti pokazuju pojedini članovi Vlade, pozavidio bi im Spilberg. Ministar prosvjete kao predlaže da se odloži nastavak školske godine jer je to zahtjev velikog broja građana, sa argumentom “mi smo spremni da ne počne škola”! Pa ovo ni ispod-prosječna inteligencija ni iole zdrav razum tešlo više može da podnese. Spremni ste da škole ostanu zatvorene. Bravo! Za to baš treba dosta pripreme, poručio je Generalni sekretar SD-a, Miloš Čelanović. 
Kako je naveo, premijer u tehničkom mandatu, uskače da odglumi njegovu rolu sa podrškom u spremnosti da škole ne počnu sa radom… Oskarovci na pomolu. Ili možda ipak Mapetovci.
“Gospodo glumci u pokušaju, budite jednom za mandata iskreni i kažite gradjanima da ste možda sposobni da glumite, ali nijeste sposobni da stvorite uslove za nastavak školske godine”, kazao je Čelanović.
Čelanović je poručio, “nema grijanja Mapetovci”, i upitao da li je potrebno čekati proljeće da bi djeca krenula u školu.

Društvo
Vojinović: Izmjena školskog kalendara u interesu svih; Nezadovoljni roditelji: Obrazovanje je “zadnja rupa na svirali” u ovoj državi
14:24

Podijeli:

Related posts

Leave a Comment