POTRČKO “SRPSKOG SVETA” KONAČNO U BEOGRADU: Milatović počeo zvaničnu posjetu Srbiji, sa Vučićem doživio ekstazu!

Milatović je korak bliži ostvarivanju sna da postane potrčko ”srpskog sveta” i autokrate Aleksandra Vučića. Najupečatljiviji momenat dosadašnje posjete je fotografija koju je upravo Vučić objavio na Instagramu, na kojoj se vidi Milatović kako zatvorenih očiju doživljava nešto poput orgazmičkog iskustva dok stoji pored srpskog autokrate.

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović počeo je zvaničnu dvodnevnu posjetu Srbiji, čime je korak bliži ostvarivanju sna da postane potrčko ”srpskog sveta” i autokrate Aleksandra Vučića.

Kako je saopšteno iz kabineta Milatovića, njega je na aerodromu „Nikola Tesla“ u Beogradu dočekao prvi potpredsjednik Vlade i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić.

Ivica Dačić i Milatović: Pa de si bre Jakove brate Srbine!

Nije poznato da li je Dačić odmah pokušao da ga ubijedi da projekat Otvoreni Balkan, što je eufemizam za ”srpski svet”, još nije umro, kao što je to prije par dana kazao albanski premijer Edi Rama prenoseći poruke zapada, prije svega EU.

Najupečatljiviji momenat dosadašnje posjete je fotografija koju je  Aleksandar Vučić objavio na Instagramu, na kojoj se vidi Milatović kako zatvorenih očiju doživljava nešto poput orgazmičkog iskustva dok stoji pored srpskog autokrate.

SRPSKI AUTOKRATA PONIŽAVA MILATOVIĆA: Iako je Vučić ugostio Milatovića, na osnovu ove fotografije prije se može zaključiti da je Milatović primio Vučića

I Milatović je na svom tviter nalogu objavio da se sastao sa Vučićem, ali nije govorio ništa o tome ko je koga primio.

U čast posjete predsjednika, ambasada Crne Gore priređuje večeras svečani prijem u Crnogorskoj kući u Beogradu.

Foto: Kabinet predsjednika Crne Gore

Kako je najavljeno, Milatović će se sjutra, uz ceremonijalni doček ispred Palate Srbija, sastati sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem a nakon toga i sa predsjednikom Narodne skupštine Vladimirom Orlićem.

Oni će po svemu sudeći pokušati da ga ubijede da ostane u projektu ”srpskog sveta”, odnosno Otvorenog Balkana, i tako ga, kako smo pisali, povuku na političku marginu.

Ipak, postoji nada da će se Milatović oduprijeti jer je već u intervjuu za Politiku, koji je objavljen danas, pokušao da se ogradi od Otvorenog Balkana.

“Predviđeno je da Predsjednik Crne Gore u okviru posjete položi vijenac na Spomenik neznanom junaku na Avali uz vojne počasti, kao i da položi cvijeće ispred Osnovne škole „Vladislav Ribnikar“”, kazali su iz kabineta Milatovića.

Podijeli:

Related posts

Leave a Comment