Četnički vojvada – farisej koji nas skupo košta

Odgovor na tekst susret Mandića i diplomate Austrije: Jelena Marković – Potpredśednica Liberalne partije

Vojvoda četnički Madić plasira međunarodnoj zajednici neistine. Ovaj lažni Dalaj Lama pokušava zamjenom teza izvrnuti istorijske činjenice, jer crnogorski narod nikada nije imao ni jedan loš potez prema Srbiji i srpskom narodu, ali mi Crnogorci smo uvijek bili ugroženi i žrtve Srbije i srpskog naroda.
Tada kad nijesmo znali za tajni plan Vlade Srbije iz 1844.g. pod nazivom ,,Načrtanje” u kojem se planiralo da se asimiluju svi narodi u okruženju Srbije. Taj projekat je ostvaren 1918.g. kada je Crna Gora kao saveznica u prvom svjetskom ratu zbrisana sa mape Evrope i svijeta, a sad četnički vojvoda pokušava da to izvrne i plasira kao da je Srbija ugrožena od Crne Gore. Kakva prevara!
Kleronacionalista Mandić, sluga Vučića i crkve Srbije “zaboravlja” da njegov patrijarh Porfirije u više navrata dolazi u našu državu i saopštava nam da NE POSTOJIMO ni kao država, ni narod, a ,,zaboravlja” da ambasador te njegove Srbije, u našoj državi govori da nema sile koja ce od jednog naroda ,,stvoriti” dva, diktator Vučić govori da CG nikada ne bi bila samostalna da je on tada bio na vlasti i šalje kerbere sa parama i svom ostalom logistikom, da vode borbu za Nikšić i ostale crnogorske gradove u kojima ,,njegovi” gradonačelnici, po njegovim uputima vode borbu protiv naše države i onda izdajnik zamjenjuje teze i optužuje CG, da ona širi ,,neprijateljstvo” prema njegovoj Srbiji. Upozoravam EU i ambasadore KVINTe koji su kod nas da pod hitno upoznaju svoje ministre sa iznešenim neistinama ovog sluge Vučića, koji je na nezakonit način došao na mjesto predsjednika Skupštine CG. Nezakonit jer se protiv njega vodi krivični postupak pred našim sudovima, pritom ima dvojno državljanstvo što po našem zakonu nije dozvoljeno imati i zbog toga zakonski ne bi smio vršiti javnu funkciju, a on je vrši. Ovaj četnički vojvoda, podržavalac Vučića, koji prije neki dan prisustvova vojnoj vježbi na samo par kilometara od Crne Gore, jasno posla poruku da žele zastrašiti susjedne države i prijete otvoreno oružjem, a uz prisustvo “naših” nesrećnika. Ove diplomate koji se sastaju sa ekstremnim velikosrbinom, pored svega viđenog, od prijema Dodika do prisustvovanja kod Vučića na vojnoj vježbi, mogu sebe kompromitovati!?
Sve strane diplomate će biti saučesnici ukoliko dođe do destabilizacije Crne Gore ili zemalja Zapadnog Balkana. Odgovornost za sve ovo snosiće Premijer Spajić, Predsjednik CG Milatović, a posebno ministar vanjskih poslova Ivanović koji svojim prevarnim radnjama štiti interese druge države- Srbije, a ne interese CG.
To je čovjek koji je javno obmanuo javnost da nije dobio protestnu diplomatsku notu od države BIH. Strašno…
Vojvoda četnički Madić ovim želi javno zbog diktatora Vučića i njegove politike koja ugrožava sve susjede, da mijenja spoljnopolitički kurs naše države!
Ima li Ministar vanjskih poslova da kaže ,,nešto” povodom tih laži?
Pozivam suverenističke partije da u Skupštini snažno reaguju zbog ovakvog podmetanja od strane lažnog Dalaj Lame i ako treba da napušte Skupštinu CG kad Mandić predsjedava i na taj način pošalju snažnu poruku međunarodnoj zajednici da CG neće dozvoliti da joj neko podmeće i uništava državu lažima.

Podijeli:

Related posts

Leave a Comment