Crnogorska partija: Pozivamo iseljenike da glas daju Đukanoviću ili Vuksanović-Stanković

Crna Gora se od 2020. godine vrti u začaranom krugu političke i insitucionalne krize koja prijeti da uruši sve demokratske institucije u zemlji, zaustavi euroatlanske integracije i put ka društvu razvijenih zemalja i vrijednostima zapadne demokratije, ocijenjeno je iz Crnogorske partije. 

“Nažalost, političke ličnosti koje su direktno odgovorne za kreiranje takvog ambijenta dominantno su zastupljene u izbornoj ponudi za predsjednika Crne Gore.

Nakon detaljne analize Predsjedništvo Crnogorske partije je donijelo odluku da pozove iseljenike Crne Gore, koji imaju pravo glasa, da zavisno od svoje političke preferencije glas daju jednom od kandidata: Milu Đukanoviću ili Draginji Vuksanović-Stanković.

Takođe, u slučaju održavanja drugog kruga, jedinstvena podrška kandidatu koji u njega uđe”, naveli su u saopštenju. 

Crnogorska partija vjeruje da će se pobjedom jednog od ova dva kandidata steći uslovi za održavanje prijevremenih parlamentarnih izbora:

“I da će izborna ponuda tada biti bogatija novim političkim snagama koje će beskompromisno štititi nacionalni interes Crne Gore, jer „nove nužde rađu nove sile”.

Crnogorska partija, sa sjedištem u Novom Sadu, je jedina politička organizacija koja zastupa interese crnogorske nacionalne zajednice u Republici Srbiji”, naveli su. 

Podijeli:

Related posts

Leave a Comment