Crnogorski pokret: Čelnici crnogorskih opština u Beogradu pokazali koliko „čovjek“ može nisko da padne

Nijesu slučajno rekli naši stari da niko sebe ne može nagrditi kao sam čovjek sebe, poručili su iz Crnogorskog pokreta, reagujući na izjave čelnike crnogorskih opština u Beogradu. 

“Na nekakvoj “Trećoj sednici Odbora za dijasporu i Srbe u regionu”, održanoj 13. decembra prošle godine u Beogradu, šest državnih funkcionera Crne Gore, predsjednika opština u Crnoj Gori, pokazali su koliko „čovjek“ može nisko da padne i da se, da još bude gore, osjeća ponosnim time”, navode iz Crnogorskog pokreta. 

Takvim svojim, kako kažu, “mizernim poltronisanjem i ponižavanjem, dodatno su pokazali da politički predstavnici Srba u Crnoj Gori najbolje komuniciraju sa ljotićevskim političkim nasljednicima u Srbiji, što predsedavajuća tog skupa jeste, a koje čak i u Srbiji većinski smatraju ekstremnim srpskim, desničarskim nacionalistima, pa čak i fašistima”.

“Niko sa mrvicom dostojanstva, uključujući i one prema kojima su se udvorički ponašali, gledajući ih i slušajući ih ne može osjećati ništa drugo do – prezir i gađenje!”, zaključili su iz Crnogorskog pokreta. 

Podijeli:

Related posts

Leave a Comment