Lepa Brena odbila Đokovića, pa izgubila 18 milijona eura: ‘Trebaš imati povjerenje, a ja ga u njega nisam imala’

Poznato je da je Srđan Đoković brojne poznate i nepoznate asove srpske scene vukao za rukav. Čak, ako dublje kopate, postoji i na Youtube video u kojem javno nudi postotak, ako finansijski poguraju visoke troškove tad tinejdžera Novaka Đokovića.

No, naišao je na odbijenice, brojne odbijenice, a jedna od njih bila je i od strane Lepe Brene. I dok Novak Đoković zbraja trofeje i suvereno vlada svjetskim tenisom, popularna pjevačica sigurno se hvata za glavu, a i priznala je to sad u jednom intervjuu da je “loše procijenila”.

Ona i njezin suprug Slobodan Živojinović, nekadašnji polufinalist Wimbledona, nijesu pomogli Novaku, a kad je Srđan otvoreno tražio pomoć.

‘Treba imati povjerenje’

“Nijesam teniski stručnjak, ali znam da morate biti prijatelj i imati povjerenje u onog s kim počinjete biznis, čega u navedenom slučaju nije bilo.”, rekla je za srpski portal Stars i dodaje:

AP Photo/Aurelien Morissard/Guliver Image

“Novaka volimo, cijenimo i poštujemo, kao i njegovu familiju. On je najsvjetliji primjer divnog i uspješnog momka. Želimo mu da svi njegovi snovi postanu java jer je to zaslužio, poručila je.

Kako su izračunali srpski mediji, sad bi na bankovnom računu imala 18 milijona eura provizije, s obzirom na to koliko je Đoković zaradio u karijeri.

Guliver image
Podijeli:

Related posts

Leave a Comment