Markovićka: LP,SD i SDP iskreno za bolje Crnoj Gori

Za VOMINFO piše: Jelena Marković potpredśednica LP

Ovaj stav uvaženog gospodina Đukića apsolotno opovrgavam i nazivam potpuno netačnim.
Već troje izbora za redom dokazuje da je DPS već izgubila svoje biračko tijelo. Kako npr. u PG, tako i kroz druge crnogorske gradove i na državnom nivou.
Pa samim tim ne može se govoriti o ,,napadu” na njihovo biračko tijelo jer ono je sa 15000 došlo na 70000, što znači da je praktično već prepolovljeno i da su oni stali na tim brojkama i mogu rasti ili padati svega nekoliko procenata. Postoje dvije strukture koje ćemo mi privući, a to su prije svega apstinenti i oni drugi koji su iskreno prišli drugim strukturama u vladajućoj većini i sad shvataju da su obmanuti. Mi jednim iskrenim i zdravim odnosom prema takvim biračima zasigurno ćemo privući te ljude i sigurno ćemo biti odlučujući faktor u novoj vlasti.
Ogromno biračko tijelo koje se sadrži od 19% i više samo apstinenata govori o velikom prostoru jedne ovakve koalicije koju narod traži.
Koja da je i ranije postojala sigurno se ne bi ni u PG ni na državnom nivou izbori odvijali kako jesu, ali nije bilo mudrosti lidera suverenističkih stranaka, a tu je i bilo uticaja DPS, a sada je to sve sazrelo i moje su nade i ubjeđenja da su svi iskreno kao ja ušli u ovaj projekat saveza za sad ove tri partije LP, SDP i SD za bolje Crnoj Gori.
Tako, ako neko poput vas gospodine Đukiću želi unaprijed osujetiti energiju i snagu volje koja će zasigurno već na narednim izborima biti prepoznata, moram vam reći da je taj trud uzaludan jer oni ljudi koji su razočarani i koji su interesno prešli u druge partije, a ima i onih koji su zavedeni, a iskreno su prišli vjerujući vladajućim strukturama, već nam pokazuju koliko su evo samo u Nikšiću i Podgorici pogođeni novom vlašću.
Vi kao građanski aktivista ili analitičar morate uzeti u obzir malo širi korpus da bi situacije realno sagledavali, jer ovo što danas čitam djeluje paušalno, da ne kažem navijački.

Podijeli:

Related posts

Leave a Comment