Marković: Predsjednik Opštine Kovačević ponizio sebe i Milatovića svojim nevaspitanim odnosom prema državnim simbolima

Predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević ponizio je sebe ali i predsjednika države Jakova Milatovića koji stoji pored njega, svojim odnosom prema državnim simbolima. Tokom intoniranja himne u gradu na čijem je čelu Kovačević nevaspitano i drsko pokazuje srednji prst, što nije prvi gest nepoštovanja i izostanka osnovne kulture koji on pokazuje u ovakvim prilikama.

Ne iznenađuje uopšte da neko poput Kovačevića, koji se neskriveno deklariše kao četnik, ima takav odnos prema simbolima države, jer na koji način bi on i umio da poštuje svoju državu? Pitanje je samo kako se neko takav može nalaziti na čelu jedne crnogorske Opštine i predstavljati na ovakav način sve građane Nikšića?

Očekujemo, međutim, da se ovim povodom oglasi predsjednik Crne Gore i očigledno samo dijela građana, kako bi čuli njegov stav o ovom činu kojem je i sam prisustvovao, jer je predsjednik Opštine Nikšić ovim postupkom Milatoviću kao predsjedniku države zadao veliku “šamarčinu”. A Milatoviću je ovo valjda jasna poruka, pa neka nastavi da trči za ovim izgubljenim nacionalistima, veličajući poražene i pogubne politike ‘90-ih, koje će i u Nikšiću ubrzo, ponovo, biti poražene.
potpredśednica Liberalne partije

Podijeli:

Related posts

Leave a Comment