Veza: “Univerzitet Crne Gore, IN4S, Jakov Milatović, Crkva Srbije”

Univerzitet Crne Gore se preko novoosonovanog Instituta za napredne studije IN(4)S direktno uključio u podršku pojedinim proruskim i prosrpskim partijama

Univerzitet Crne Gore je skoro osnovao novi Institut za napredne studije, skraćeno INS kako stoji na njihovom sajtu (https://www.ucg.ac.me/ins), a kojem nedostaje samo broj 4 kako bi oslikao suštinu njegovog postojanja, tj ispostave rektorovog proruskog i prosrpskog internet portala IN4S.

Naime, osnivanje ovog Instituta je pratilo i zapošljavanje novog kadra, uglavnom osoba istog svjetonazora, poput Filipa Ivanovića (člana pokreta ES)

Bojan Baća

Bojana Baće (člana Savjeta RTCG na prijedlog Univerziteta Crne Gore dok ga još nije bio u radnom odnosu u INS) i Feđe Pavlovića (sin preminulog poslanika Demokratskog fronta Koče Pavlovića) https://www.ucg.ac.me/osoblje/ins) .

Feđa Pavlović
Saša Roćen

Tokom jučerašnjih nemilih scena na Cetinju primjetno je bilo i učešće i predśednika studentskog parlamenta Univerziteta Crne Gore Saše Roćena (u mandatu 2020-2022) koji se nalazio uz Jakova Milatovića, i koji je u jednom momentu krenuo da se obračunava sa Cetinjanima. S obzirom da je na ovaj način “položio ispit”, možemo očekivati i njegovo brzo zapošlenje u Institutu IN(4)S.

VOMINFO.COM

Veljko Krstov Martinović

Podijeli:

Related posts

Leave a Comment