Zenović: Pokret Evropa sad prekretnica u političkom životu Budve

Javnosti se, povodom informacije da će predvoditi listu pokreta Evropa sad na lokalnim izborima obratio i glavni pregovarač Crne Gore sa EU.

Politika
Spajić o Zenoviću: Svi nosimo dvije kape – državničku i političku, koje su povezane
20:05

“Naša zajednička misija i program polaze od vizije Budve kao evropskog, kreativnog i ekološkog grada. Uvjeren sam da će Pokret Evropa sad! nakon ovih izbora biti prekretnica u političkom životu Budve, da će vratiti strateško planiranje razvoja u svim gradskim politikama, meritokratiju i profesionalizam u izbor lokalnih funkcionera i da će Budva, nakon decenija, opet biti lijepo mjesto za život. 
Znam koje su prioritetne potrebe mojih sugrađanki i sugrađana, razumijem sa kojim se izazovima suočavaju i koje su glavne prepreke u razvoju naše opštine. Afirmišući viziju sadašnje Vlade na čelu sa Spajićem, a zajedno sa kolegama iz PES-a uložiću ljubav prema gradu, znanje i energiju da Budva dobije novu šansu i vlast kakvu zaslužuje. 
Naglašavam da je moj politički angažman u gradu iz kojeg dolazim kao nestranačke ličnosti isključivo izraz potrebe da podržim tim za koji sam siguran da može donijeti dobro Budvi i njenim građanima. Ne potcjenjujući odgovornost koja proističe iz ove odluke, ostajem posvećen zadatku glavnog pregovarača, u tom pozivu djelujući isključivo u interesu države Crne Gore, naše društvene zajednice i zahtjeva reformi koje od nas Evropska unija očekuje”, naveo je Zenović.

Podijeli:

Related posts

Leave a Comment