Kažanegra policiji: “Ovo je moj grad i ja ću da radim što me volja”

Braća Kažanegra su napala dvojicu mladića zbog poručivanja crnogorske pjesme i dizanja dva prsta

Nekoliko gostiju koji su prisustvovali skandaloznom napadu u hotelu “Mogren”, kada su braća Kažanegra, bezbjednosno interesantna lica iz Budve, napala dva mladića zbog podizanja dva prsta i naručivanja crnogorske pjesme, ispričali su za M portal šta se sve dešavalo. 

Dva dvadesetogodišnjaka su, kažu oni, u “Mogrenu” bili sa svojim majkama i nakon što je pjevačica zapjevala pjesmu “Ivanova korita” ustali su od stola sa podignuta dva prsta i krenuli ka pjevačici da bi je častili zbog pjesme. U tom trenutku im je prišla grupa od 10-ak ljudi koju su predvodila braća Ognjen i Mladen Kažanegra, kao i Ognjenov sin Nikola, koji su psovkama zasuli dvadesetogodišnjake zbog naručivanja crnogorskih pjesama, a potom je Mladen Kažanegra jednog od mladića udario flašom i rasjekao mu arkadu. Istovremeno je Ognjen Kažanegra drugog mladića udario rukom dva puta, a pridružio mu se i sin Nikola koji je istog mladića uradio sa leđa. Mladen Kažanegra je mladićima upućivao psovke “Majku ti crnogorsku j***m”. 

Sve to se dešavalo u samom “Mogrenu” i napad su zabilježile kamere, a nakon toga su svi učesnici izašli na ulicu.

Incident se nastavio nakon dolaska policije, čije je pripadnike verbalno napao Ognjen Kažanegra, koji im je govorio da je “Budva njegov grad i on će tu da radi što on hoće, a ne što policija naredi” i da se “tu neće pjevati crnogorske pjesme”, ali i poručio policajcima da se “vrate na śever odakle su došli”. Prema saznanjima M portala, policajci su sve ovo naveli u izvještaju nakon incidenta. 

Mladen Kažanegra je zbog napada na mladiće danas uhapšen, a za njegovim bratom Ognjenom i Ognjenovim sinom Nikolom policija i dalje traga. 

Mladen Kažanegra je funkcioner Demokratskog fronta, a i on i njegov brat Ognjen se u policijskim evidencijama vode kao bezbjednosno interesantna lica i pripadnici organizovane kriminalne grupe “Budvanska”, koja slovi za ogranak škaljarskog klana 

Mportal

Podijeli:

Related posts

Leave a Comment