Tkz Evropa sad naoružani došli na Cetinje!! Adžić??

Pošto se grupa naoružanih lica pojavila na promociji tkz partije Evropa sad na Cetinju (što se vidi iz dolje priloženih objava na društvenim mrežama), oglasila se grupa građana Cetinja sa saopštenjem koje prenosimo integralno:

Saopštenje grupe građana Cetinja

Povodom današnjega događaja ispred Sportskog centra, a u kojem se u određenim krugovima naglavačke izvrnutom interpretacijom predśednički kandidat Jadov Milatović želi predstaviti kao žrtva, dužni smo javnosti radi istaknuti da mi nijesmo došli ispred Milatovićeve kuće da mu zapriječimo ulaz. Mi smo mirnim, nenasilnim protestom došli da nas vidi i prebroji onaj koji je zarad interesa tuđe države htio prije godinu i po žrtvovati deset Crnogoraca bez griže savjesti. I sad bi taj isti da se u našem gradu promoviše kao kandidat za predśednika države! Izostanak reakcije na taj nesojski provokativni čin za nas nije bio prihvatljiv! Zato smo se okupili da protestujemo. A da smo htjeli da mu zabranimo da uđe, ne bi ušao ni u Cetinje a kamoli u Sportski centar – osim ako mu helikopterom Filip Adžić ne bi obezbijedio da sleti na krov Sportskoga centra onako kako je prije godinu i po doletio Joanikije Nedostojni.
Pitamo na kraju našega bivšega sugrađanina, Vučićevoga ministra Adžića, oće li procesuirati kriminalce i bezbjednosno-interesantne osobe iz Milatovićeve pratnje koji su se zalijetali na mirno okupljene građane i građanke i što će preduzeti povodom osobe iz Milatovićeve pratnje koja na snimku stavlja za pas pištolj? Ili je i to demokratsko pravo relaksiranih izroda?


Lice sa snimka:

Podijeli:

Related posts

Leave a Comment