Lov na vještice

izvor: Skala Radio

Piše:  Sreten Vujović

Crna Gora je  izgleda zrela za neku vrstu  protektorata!

Pri tome ne mislim na Putansko-Vučićevski, već, na neku vrstu velike psihijatrijske laboratorije, koja bi dala veliki doprinos nauci, jer ova vrsta crnogorskog sado-mazo, autodestruktivnog djelovanja  nije zabilježena u istoriji čovječanstva!

Načelnik Istražnog zatvora priprema ćeliju za  predśednika Države!?

„Milu Đukanoviću ću spremiti ćeliju po svim standardima, on i ja smo stari znanci!“ Hvali li se to on prijateljstvom? Ne vjerujem da se može pohvaliti „disidentskom“ ugroženošću!

Kako je institucija predśednika države personifikacija Crne Gore,  šalje li on to poruku da želi utamničiti samu državu!?

„Mnogo je mačku goveđa glava“, kazali bi stari!

U ovakvoj situaciji, kako reče jedan umni mladi čovjek, ne znam kojim imenom da nazovem „ovakav organizam a da pritom ostanem pristojan“!

Ovom nerazumu „titraju“ neki novinari, klikuju i bogorade, pozivajući  na vanredno stanje, da se pohapsi  sve sreda, poput 1948.  ko gođ pomene rusku krtolu ili kinski čaj, posebno one koji viču „da je vječna“ ili ne daj Bože podignu dva prsta!

Vanredno stanje ostaje kao „opcija“ ali ono se zavodi na  konkretnoj administrativno-državnoj cjelini. Budući ovi dušebrižnici pripadaju  svetosavskoj, klero-nacističkoj „Nebeskoj državi“ i „nebeskom narodu“, ovu vrstu zaumne pravde moraće praktikovati u  „čardaku ni na nebu ni na zemlji“.

Ipak ima i novinara  koji makar kroz oslovljavanje, koje upućuje na prisne prijateljske odnose, sa „kapom od tamnice“, pita za cijenu (visinu pretplate) mobilnog telefona u ZIKS-u! Vrlo smisleno pitanje! Opravdanje ne može biti da  određeni zatvorenici  imaju radnu obavezu u kužini, pa tako uspijevaju prošvercovati  i oružje i telefone i drogu! Poznata je praksa da se pritvorenik prilikom povratka u ćeliju obavezno pretresa!

Na sceni je frontalni napad  na  pravosudni sistem, i državu uopšte!

Svi poštuju pretpostavku nevinosti, ali  su ipak osudili i Medenicu i Čeđenovića, prije presude, iako je poznato da je Čađenović procesuirao brojne pripadnike i  kavačkog i škaljarskog klana, a poznato je da je od strane ovih kriminalnihg organizacija bio na listi za odstrijel i to  se pominje u transkriptima Europola đe kao glavana kopča „figura“ doušnik  BIA „brat Abaz“!

Što se tiče Medenice, ona je  skončala u „apsani“ zbog jednog jedinog  transkripta u kome se pominje  njen sin, a „brat Abaz“ još  uvijek čereči Crnu Goru nakon cijelog serijala transkripata u kojima se pominje kao  glavni egzekutor pravosudnog sistema!

Simptomatično je da su Čađenovuća uhapsili upravo u trenutku kada je za „teroriste u pokušaju“ pripremao novu optužnicu!

Ova svetosavsko, kleronacistička klika se opasno, vrlo opasno igra sa strpljenjem patriota! Međutim, kako imaju do detalja razrađen plan  drobljenja Crne Gore, možda je to dio projekta tzv. Srpskog sveta“; izazvati haos, a onda je sve moguće!

Moguća je i prekompozicija  Crne Gore i Balkana!

Podijeli:

Related posts

Leave a Comment