Prijetnje smrću ponovo upućene Draginji Vuksanović-Stanković

Kandidatkinji Socijaldemokratske partije za predsjednicu Crne Gore i poslanici Draginji Vuksanović-Stanković, ponovo je prijećeno smrću, i to preko društvene mreže Tviter, piše CdM.

Vuksanović-Stanković je, kako ovaj portal saznaje, prijetnje sinoć prijavila policiji i zatražila hitnu reakciju nadležnih.

Prjetnju je na Tviteru, kako se navodi u prijavi, 8. marta postavio profil pod imenom Boris Janković.

“Evo recimo Draginju Vuksanović Stanković bi ja lično da je negde sretnem na ulici, bez jedne sekunde razmišljanja, nokautirao i ostavio da leži u lokvi krvi, ne bi na žensko nikad digao ruku, ali bi nju zbog toliko poganih izjava o srpskom narodu bio spreman da odrobijam”, piše u tvitu.

Izvor: Twitter/CdM

Vuksanović-Stanković je u prethodnom periodu u više navrata bila meta brutalnih prijetnji, seksističkih i mizoginih poruka.

Kandidatkinja za predsjednicu Crne Gore, poznata crnogorskoj javnosti po aktivnom političkom djelovanju, borkinja za građansku, suverenu i multietničku Crnu Goru, u više navrata do sada bila je izložena brutalnim prijetnjama smrću, a zbog ugrožene bezbjednosti joj je i dodijeljena dvadesetčetvoročasovna pratnja pripadnika Uprave policije.

Podijeli:

Related posts

Leave a Comment